חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

איך שומרים על מחבת ברזל כבד


מנקים את המחבת במים וסבון ומנגבים היטב. כשיבש מושחים את כל המחבת עם מגבון נייר בשמן קנולה. מחממים תנור לחום של 120 מעלות, הופכים את המחבת על נייר אפייה ומחממים את המחבת שעתיים. אחרי שמוציאים מהתנור מניחים למחבת להתקרר ומנגבים שוב במגבון נייר. מונע חלודה ושומר על נקיון הכלי.

 טיפים נוספים :
 טיפים לבישול בוידאו
 טיפים לבישול



⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים